Welkom

Welkom op mijn gedichten website.

Op deze website heb ik de gedichten die ik in de afgelopen jaren heb geschreven geplaatst. Nieuwe gedichten die ik schrijf plaats ik ook op deze website. Lees ze gerust als je interesse hebt of deel ze met anderen.

Besef wel dat de gedichten die ik schrijf gebaseerd zijn op mijn eigen gevoelens. Veel gedichten beschrijven hoe ik dingen beleef en zijn voor mij een verwerking van wat ik heb meegemaakt. Wellicht vind je hier herkenning in, maar het kan ook zo zijn dat jij dingen heel anders beleeft. Zo is iedereen anders en dat mag!

De meeste gedichten heb ik geschreven in moeilijke tijden, om dingen te verwerken. Maar er zijn ook gedichten bij van hoop en bemoediging.

Achter de titel van het gedicht staat beschreven in welke categorie het gedicht valt. Ik schrijf gedichten rondom rouw en verlies en afscheid en verdriet, nadat ik in 2016 mijn moeder ben verloren. Ik schrijf ook gedichten rondom een onvervulde kinderwens waar ik mee te maken heb gehad. Na jaren mocht ik toch het wonder van moederschap beleven en schrijf ik vanuit het moeder zijn ook gedichten. Er zijn ook enkele gedichten over liefdevolle zorg, deze schrijf ik vanuit mijn werk als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg.

Mijn geloof in God is de basis van hoe ik naar dingen kijk. Ook in deze categorie heb ik gedichten geschreven. Door de gedichten heen lees je soms ook de worsteling die ik heb doorgemaakt in mijn geloof. Maar uiteindelijk liet God me altijd weer zien hoe trouw Hij is en blijft!

Dat ik mijn gevoelens op deze manier onder woorden kan brengen zie ik als een talent dat ik van God heb gekregen, daarom wil ik dit ook graag delen en hoop ik dat anderen hier wellicht herkenning, bemoediging of kracht uit mogen halen.

Veel leesplezier!

Groetjes Esther